Η Εταιρεία

Η νέα καρδιά του ήχου και της εικόνας «χτυπάει» στην οδό Δημητρακοπούλου 109, στο Κουκάκι.

Στα 120τ.μ. έκθεσης και 110τ.μ. πλήρως εξοπλισμένων studio με συστήματα Home Cinema, Hi-Fi και HiEnd που διαθέτουμε, θα μπορέσετε να δείτε και να βιώσετε «ολοζώντανες» εικόνες από άρτια ρυθμισμένους βιντεοπροβολείς τελευταίας γενιάς. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε μαζί μας «ζωντανή» μουσική, μέσα από ευρεία γκάμα πηγών ήχου, ενισχυτών και ηχείων.

Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να απολαύστε το μαγικό κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας, μέσα από μία αξέχαστη οπτικοακουστική παρουσίαση που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για το σύστημα που θα κερδίσει μια θέση στο δικό σας, προσωπικό χώρο.

Στην AV Art θεωρούμε ότι η πραγματικά επιτυχημένη αγορά ενός συστήματος ανεξαρτήτως κόστους, είναι ο κατάλληλα επιλεγμένος συνδυασμός συσκευών, ώστε αυτά να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η έμπειρη ομάδα της AVart είναι σε θέση να προσφέρει τη μακρόχρονη εμπειρία και τις γνώσεις της σε κάθε πελάτη και να δώσει τις "Best Value for Money" λύσεις, για την υλοποίηση κάθε οπτικοακουστικού ονείρου του.

Ο ήχος και η εικόνα είναι δυο Τέχνες που αγαπάμε και υπηρετούμε εδώ και δεκαετίες, πάντα με σεβασμό σε κάθε όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Η Εταιρεία