Η Εταιρεία

Η τέχνη του ήχου και της εικόνας (Audio Vision Art) στήνεται στη Δημητρακοπούλου 109, στο Κουκάκι.

Στα 100™ έκθεσης και 150™ πλήρως εξοπλισμένων studios για HΟΜΕ CINEMA, Hi-Fi και HIGH END ΑUDIO που διαθέτουμε, θα μπορέσετε να δείτε και να απολαύστε την ζωντανή - ρεαλιστική εικόνα που οι άρτια ρυθμισμένοι από εμάς νέας τεχνολογίας βιντεοπροβολείς μπορούν να προσφέρουν. Επίσης μπορείτε να ακούσετε μαζί μας ''ζωντανή" μουσική μέσα από τη μεγάλη μας γκάμα διαφορετικών συνδυασμών πηγών ήχου, ενισχυτών και ηχείων.

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να απολαύστε το μαγικό κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας μέσα από μία αξέχαστη οπτικοακουστική παρουσίαση.

Στην AV Art θεωρούμε ότι η πραγματικά επιτυχημένη αγορά ενός συστήματος ανεξαρτήτως κόστους, είναι ο κατάλληλα επιλεγμένος συνδυασμός μηχανημάτων ώστε αυτά να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Το έμπειρο team της AVart είναι σε θέση να προσφέρει την μακρόχρονη εμπειρία και τις γνώσεις του στους φίλους πελάτες και να δώσει τις "Best Value for Money" oλοκληρωμένες και σωστές λύσεις για την υλοποίηση του ονείρου τους.

Πάντα με σεβασμό στο όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε ο ήχος και η εικόνα είναι μία Τέχνη που αγαπάμε και χρόνια υπηρετούμε.

Η Εταιρεία