Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το avart.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων  μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στη Δημητρακοπούλου 109 , Κουκάκι, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@avart.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 211 0174708, ΑΦΜ: 800338500 και αρ. ΓΕΜΗ 117050001000.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα AVART το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.avart.gr . Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό, αλλιώς τεκμαίνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

• θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά-αληθή τους στοιχεία ατομικά και φορολογικά στις φόρμες επικοινωνίας.

• θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το www.avart.gr .

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.avart.gr, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, καθώς η χρήση του Ιστότοπου μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγει ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών και εικόνων ) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στo www.avart.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική).

Τα ονόματα, οι εικόνες ,τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.avart.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του www.avart.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η επιχείρηση δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του site www.avart.gr , στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.avart.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας. Το www.avart.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ
Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες.

Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

• προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά κακή χρήση του site.

• προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού.

• προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Το www.avart.gr έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του site, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του site της.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ
Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας , δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD είναι προσωπικά και για την δική σας ασφάλεια μη τα δίνετε σε τρίτους.

Στο πεδίο E-MAIL τοποθετήστε ένα ενεργό e-mail καθώς σε αυτό θα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Μετά την εγγραφή ή εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένος συμπληρώνετε το username και το password που έχετε και μεταφέρεστε στην σελίδα η οποία επιβεβαιώνει την αγορά σας και τα στοιχεία αποστολής. Εκεί επίσης θα δείτε και το κόστος αποστολής των προϊόντων στη διεύθυνση που δώσατε και το οποίο ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου παρακαλούμε συμπληρώστε στο πεδίο σχολίων τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του τιμολογίου (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα, διεύθυνση έδρας, τηλέφωνο).

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με δική σας ευθύνη και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μεταθέσετε ευθύνες σε εμάς.

Τα στοιχεία κάθε προϊόντος είναι στοιχεία που δίνει ο κατασκευαστής και τυχόν λάθη σε αυτά δεν είναι δική μας ευθύνη.

Τεχνικές πληροφορίες που πιθανόν να σας δώσαμε δεν μας καθιστά υπεύθυνους σε αποτελέσματα κατά την εφαρμογή τους.

Αγοράζοντας προϊόντα από εμάς σημαίνει ότι έχετε τις απαραίτητες γνώσεις να τα χρησιμοποιήσετε ή θα αναθέσετε την εγκατάστασή τους σε ειδικό τεχνικό.

Αναλαμβάνετε όλη την ευθύνη για την εγκατάσταση, λειτουργία ,συντήρηση και τήρηση κανόνων ασφαλείας για τα προϊόντα που αγοράζετε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΤΙΜΕΣ)
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες η οποία ανά καιρούς ενδέχεται να αλλάζει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία σας μέσω του info@avart.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του www.avart.gr.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ
Για όσο διάστημα υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας και με την προϋπόθεση ότι η εξόφληση γίνεται τοις απολύτου μετρητοίς (χωρίς δόσεις).
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-Με αντικαταβολή μέσω της εταιρείας courier.
-Με τραπεζική κατάθεση
-Με χρήση Paypal
-Μεσω πιστωτικ;hς κάρτας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 4 τρόπους:

1. Κάνοντας εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και βάζοντας τα προϊόντα στο καλάθι αγορών και ακολουθώντας την βήμα προς βήμα διαδικασία on-line παραγγελίας.

2. Τηλεφωνικά στo τηλέφωνo 211 0174708 ωράριο καταστημάτων καθ\'όλη τη διάρκεια της εβδομάδος και Σάββατο 9:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

3. Αποστέλλοντας e-mail στο info@avart.gr αναγράφοντας πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)

4. Από το κατάστημα μας. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν,για την δική σας εξυπηρέτηση, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
1. Η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους ανεξαρτήτως προορισμού (ΟΧΙ δυσπρόσιτες περιοχες). Για κάθε επι πλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€.

2. Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,50€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους (ΟΧΙ δυσπρόσιτες περιοχες). Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€.

3. Την Γερμανία, την Αλβανία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, η χρέωση ανέρχεται σε 17,00€ ανά αποστολή μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10, η χρέωση ανέρχεται σε 5,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10, η χρέωση ανέρχεται σε 4,00€.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Η παράδοση των προϊόντων στην εταιρεία courier ή μεταφορική προς αποστολή, εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρησή μας, γίνονται την ίδια ημέρα αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 14:00, αλλιώς το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για τα υπόλοιπα προϊόντα ισχύει η ένδειξη της διαθεσιμότητας σε εργάσιμες ημέρες. Οι μεταφορές των προϊόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη* και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη επιχείρηση courier ανάλογα την περιοχή του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, αυτές εκτελούνται με δαπάνη του καταναλωτή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση.

ΧΡΟΝΟΣ –ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Η επιχείρηση ευθύνεται για το χρόνο παράδοσης του εμπορεύματος προς μεταφορά στην εταιρεία courier ή μεταφορική εταιρεία, κάτι για το οποίο θα σας ενημερώνουμε με e-mail, όχι όμως και για το χρόνο τελικής παράδοσής του από αυτή στον καταναλωτή, ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά την τελευταία.

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι: Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από ώρα 08:00 έως 14:00, το Σάββατο(εφόσον ζητηθεί μόνο για courier) από ώρα 08:00 έως 14:00 και τα απογεύματα (εφόσον ζητηθεί μόνο για courier).

Eξαιρούνται οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Σε περίπτωση που μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή ,η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι τον κοντινότερο σταθμό και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@avart.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 211 0174708 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο του www.avart.gr . Η δυνατότητα αυτή παρέχεται πριν από την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα μέσω email.
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

* Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω email στο info@avart.gr.

* Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

* Τα προϊόντα συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
1. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα της AVART (πχ. Λάθος στον κωδικό προϊόντος κ.ά.) ,τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν την AVART όπως και τα μεταφορικά έξοδα της δεύτερης αποστολής του προϊόντος.

2. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταναλωτή , τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Στην τελευταία περίπτωση επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα της αρχικής αποστολής και της επιστροφής του προϊόντος όπως και τα έξοδα αντικαταβολής (εφόσον υπήρχε).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
1. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.avart.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις.

2. Η επιχείρηση σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στην διαδικτυακή μας πύλη, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και με βάση τα παρακάτω: Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι: το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο,μία διεύθυνση κατοικίας (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως: αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα. Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε το όνομα της επιχείρησης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ που ανήκει, επάγγελμα, διεύθυνση της έδρας της και τηλέφωνο επικοινωνίας. Κατά τα λοιπά ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας (το e-mail σας και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή καταλόγων. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας ήτοι τη συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας ώστε μένοντας ικανοποιημένοι να μας επιλέξετε ξανά για τις αγορές σας.

3. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μια ουσιαστική εξυπηρέτηση:

• Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online.

• Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.

• Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις και έρευνές σας.

• Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις.

4. Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11ν. 2472/1997) Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τις αρμόδιες Αρχές του Κράτους.

5. Κάνοντας ‘ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΛΟΥΣ’ στην αρχική σελίδα, με τα στοιχεία που έχετε δώσει σαν κωδικούς EMAIL και PASSWORD μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί, και να κάνετε αλλαγές. Επικοινωνώντας μαζί μας στο info@avart.gr μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται τις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.

6. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, προσωπική ασφάλεια αποτελεί για εσάς και το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.avart.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να μας δοθεί το όνομα του χρήστη (username) και o κωδικός (password). Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
1. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, η AVART οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

2. Αν αγοράσατε προϊόν μας από το διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

3. Ο καταναλωτής έχει πάντα το δικαίωμα σε ελάχιστη 2ετή εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγόρασε το προϊόν στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία.